Shibuya skapades våren 2020 genom samgående mellan Pulsen Production och Shibuya Crossing. I dag är de en av Sveriges främsta aktörer inom verksamhetskritisk IT. Bolaget levererar tjänster inom bland annat datacenterinfrastruktur och IT-drift, säkra kommunikationslösningar, service och support 24/7, säkerhetslösningar, applikationsdrift och tredjepartsservice.

Shibuya har strategiska partnerskap med ledande tillverkare och referenslösningar hos flera av Nordens mest krävande IT-verksamheter i både den privata och offentliga sektorn. Bolaget är certifierat enligt ISO 14001, 9001 och 27001.

Shibuya är en del av Pulsenkoncernen har ca 120 medarbetare vid kontoren i Borås, Stockholm, Göteborg, Ulricehamn och Årjäng

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Säljande konsultchef till Shibuya AB

Vi på Shibuya är ute på en spännande resa där vi vidare bygger upp vårt team med målet att skapa en bättre omvärld med IT som möjliggörare. Vi söker just nu efter dig som dig som vill axla rollen som säljande konsultchef till vårt team.

Ansök senast 2021-08-13
IT Operations
Stockholm

SENIOR INFRASTRUCTURE ENGINEER TILL KOMMUNIKATIONSTEAMET

Vill du arbeta i ett team som har stort fokus på stabila leveranser och goda kundrelationer? Just nu söker vi en Senior Infrastructure Engineer till vårt kommunikationsteam.

Ansök senast 2021-08-31
Platsoberoende

Affärsinriktad Service Delivery Manager

Nu söker vi affärsdrivna Service Delivery Manager som tillsammans med teamet vill driva utvecklingen framåt. Du har ett helhetsansvar för leverans och kommersiella åtagande på dina utvalda kunder.

Ansök senast 2021-08-31
Stockholm