Shibuya skapades våren 2020 genom samgående mellan Pulsen Production och Shibuya Crossing. I dag är de en av Sveriges främsta aktörer inom verksamhetskritisk IT. Bolaget levererar tjänster inom bland annat datacenterinfrastruktur och IT-drift, säkra kommunikationslösningar, service och support 24/7, säkerhetslösningar, applikationsdrift och tredjepartsservice.

Shibuya har strategiska partnerskap med ledande tillverkare och referenslösningar hos flera av Nordens mest krävande IT-verksamheter i både den privata och offentliga sektorn. Bolaget är certifierat enligt ISO 14001, 9001 och 27001.

Shibuya är en del av Pulsenkoncernen har ca 120 medarbetare vid kontoren i Borås, Stockholm, Göteborg, Ulricehamn och Årjäng

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Backoffice Support till vårt kundteam

Har du breda IT-kunskaper inom IT-support? Vi söker backofficetekniker till vårt fantastiska team. Kom och jobba hos oss och leverera en kundupplevelse över förväntan, sök idag!

Ansök senast 2021-03-05
Support
Borås

IT-säkerhetstekniker

Vi växer med duktiga kollegor och nya intressanta kunder och vill nu hitta ännu fler medarbetare som brinner för att skapa en bättre omvärld med hjälp av IT. Vi söker dig som har ett stort intresse för IT-säkerhet och som vill arbeta för en kundupplevelse över förväntan.

Ansök senast 2021-03-31
IT Operations
Borås

Marketing & Communications Manager

Vi arbetar tätt tillsammans med Pulsenkoncernen med att bygga vårt varumärke och vår marknadspositionering. För att driva denna och vår kommunikation både externt och internt och skapa fler affärsmöjligheter vill vi nu stärka vårt team med en erfaren och driven Marknads- och Kommunikationschef.

Ansök senast 2021-03-11
Marketing
Platsoberoende

Automation and Integration Lead

Shibuya växer och utvecklas! Vi är på en spännande resa - där vi nu ser en möjlighet att utvecklas både internt och tillsammans med kunder genom ett ökat fokus på automatisering i vår verksamhet. Vi söker dig som har ett stort intresse för att utveckla och leda automatiseringsinitiativ och som vill

Ansök senast 2021-03-15
Integration Consulting
Borås

Supporttekniker

Har du ett tekniskt intresse och brinner för att lösa problem? Som supporttekniker hos oss får du hjälpa våra kunder med stort som smått och ingå i ett fantastiskt team på en kreativ arbetsplats. Om detta låter som något för dig, tveka inte att söka!

Ansök senast 2021-03-04
Support
Borås

Tjänsteutvecklare - Digital Workplace

Vi växer med duktiga kollegor och nya intressanta kunder och vill nu hitta ännu fler medarbetare som brinner för att skapa en bättre omvärld med IT som möjliggörare. Vi söker nu en Tjänsteutvecklare som vill initiera och driva utveckling av våra tjänster inom Digital Workplace.

Ansök senast 2021-03-15
Business Development
Platsoberoende

Service Area Manager - Digital workplace

Vi växer med duktiga kollegor och nya intressanta kunder och vill nu hitta ännu fler medarbetare som brinner för att skapa en bättre omvärld med IT som möjliggörare. Vi söker nu en Förvaltningsledare som vill bidra till högkvalitativa leveranser av våra tjänster inom Digital Workplace.

Ansök senast 2021-03-15
IT Operations
Borås

Infrastructure Engineer - Server

Vi växer med duktiga kollegor och nya intressanta kunder och vill nu hitta ännu fler medarbetare som brinner för att skapa en bättre omvärld med IT som möjliggörare. Just nu söker vi en IT-tekniker med extra intresse för Server management.

Ansök senast 2021-03-15
IT Operations
Borås

Service Area Manager / Technical architect (Server)

Vi växer med duktiga kollegor och nya intressanta kunder och vill nu hitta ännu fler medarbetare som brinner för att skapa en bättre omvärld med IT som möjliggörare. Just nu söker vi en person som vill arbeta som Service Area Manager och Technical Architect med extra intresse för Server Management.

Ansök senast 2021-03-15
IT Operations
Borås

Operativ infrastrukturarkitekt med devops-synsätt

Vi växer med duktiga kollegor och intressanta kunder och behöver nu hitta ännu fler medarbetare som brinner för att skapa en bättre omvärld med IT som möjliggörare. Just nu söker vi en Infrastrukturarkitekt som driver utvecklingen inom driftsmiljöer för modern applikationsinfrastruktur.

Ansök senast 2021-03-15
Application Consulting
Borås