Shibuya skapades våren 2020 genom samgående mellan Pulsen Production och Shibuya Crossing. I dag är de en av Sveriges främsta aktörer inom verksamhetskritisk IT. Bolaget levererar tjänster inom bland annat datacenterinfrastruktur och IT-drift, säkra kommunikationslösningar, service och support 24/7, säkerhetslösningar, applikationsdrift och tredjepartsservice.

Shibuya har strategiska partnerskap med ledande tillverkare och referenslösningar hos flera av Nordens mest krävande IT-verksamheter i både den privata och offentliga sektorn. Bolaget är certifierat enligt ISO 14001, 9001 och 27001.

Shibuya är en del av Pulsenkoncernen har ca 120 medarbetare vid kontoren i Borås, Stockholm, Göteborg och Ulricehamn.

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Service Delivery Manager

I rollen som Service Delivery Manager finns ett helhetsansvar för leveransen av IT-tjänster till våra kunder och dina konton. Vi tror på att arbeta med våra styrkor och därför kan du förbereda dig på att komma in i en roll med flexibilitet och möjlighet att jobba både nära teknik och människor.

Ansök senast 2022-02-28
Stockholm

Surveillance Engineer (Nattarbete)

Gillar du att jobba i en självständig roll där du får varva mellan att lösa tekniska ärenden och agera snabbt när det gäller? Vi levererar förstklassig övervakning av våra kunders system dygnet runt och söker nu fler IT tekniker till vårt IT Operations Controll team.

Ansök senast 2022-01-30
Borås