Shibuya skapades våren 2020 genom samgående mellan Pulsen Production och Shibuya Crossing. I dag är de en av Sveriges främsta aktörer inom verksamhetskritisk IT. Bolaget levererar tjänster inom bland annat datacenterinfrastruktur och IT-drift, säkra kommunikationslösningar, service och support 24/7, säkerhetslösningar, applikationsdrift och tredjepartsservice.

Shibuya har strategiska partnerskap med ledande tillverkare och referenslösningar hos flera av Nordens mest krävande IT-verksamheter i både den privata och offentliga sektorn. Bolaget är certifierat enligt ISO 14001, 9001 och 27001.

Shibuya är en del av Pulsenkoncernen har ca 120 medarbetare vid kontoren i Borås, Stockholm, Göteborg, Ulricehamn och Årjäng

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Affärsinriktad Service Delivery Manager

Nu söker vi affärsdrivna Service Delivery Manager som tillsammans med teamet vill driva utvecklingen framåt. Du har ett helhetsansvar för leverans och kommersiella åtagande på dina utvalda kunder.

Ansök senast 2021-05-09
Borås

Supporttekniker

Har du ett tekniskt intresse och brinner för att lösa problem? Som supporttekniker hos oss får du hjälpa våra kunder med stort som smått och ingå i ett fantastiskt team på en kreativ arbetsplats. Om detta låter som något för dig, tveka inte att söka!

Ansök senast 2021-05-09
Support
Borås