Pulsen Omsorg

Pulsen Omsorg är en modern och attraktiv arbetsplats. Vi levererar tjänster till kommunal och privat välfärdsomsorg. Våra tjänstelösningar fungerar som navet i ett ekosystem av olika tjänster och produkter. Genom att involvera våra kunder i utvecklingen inom samtliga områden får vi en ovärderlig kunskap och skapar system och tjänster med individen i fokus.

Vi är cirka 120 medarbetare och sitter i centrala Borås med närhet till både centrum och resecentrum. Vi har även kontor i Solna där vi har medarbetare inom konsult- och säljorganisationen. Med tätt samarbete och rätt fokus arbetar vi kontinuerligt mot en gemensam vision.

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Sveriges Bästa Arkitekter

Pulsen Omsorg är inne i en tillväxtfas där vi skall bli den ledande SaaS-leverantören på den växande marknaden för digitalisering av välfärden.

Pulsen Omsorg söker nu ytterligare arkitekter som skall vara en viktig del av vår tillväxtresa. I rollen som arkitekt ansvarar du tätt tillsammans med CTO i ett arkitektteam för att driva och implementera vår tekniska vision. Med fokus på tekniktung produktutveckling arbetar du i denna roll både operativt och övergripande.  Du är inte främmande för att leda utvecklingen av ny teknik genom att själv utveckla PoC:ar etc.

Vi genomför ett av Sveriges största IT-projekt där vi transformerar vår lösning från webbaserat på Silverlight till en fullfjädrad elastisk cloud-native lösning som skall vara plattformen för vår expansion. Utvecklingsavdelningen omfattar cirka 80 anställda och konsulter i Borås/Göteborg samt ett team i Polen.

Idag arbetar vi enligt SAFe och hela organisationen utgår från ett agilt arbetssätt. Vår primära teknikstack omfattar i huvudsak React/Redux i Typescript. ASP.NET Core i C#, Containers samt SQL Server.

Vi har mycket en intressant resa framför oss att bygga en än mer automatiserad plattform. Effektiv deploy, skalbar lösning i alla led som också skall ge förutsättningar för enklare operations samt en framtidslösning som vi kan bygga vidare på för nya features och kapacitet på ett enkelt sätt.

Vi söker dig som har en djup teknisk förståelse och inte minst ett stort tekniskt intresse. Förmodligen har du tidigare jobbat med utveckling och arkitektur, gärna kunskap av en bred teknikstack för att bidra med bästa tekniska lösningarna. Du är prestigelös, lagspelare, lösningsorienterad och kommunikativ.

Bakgrund/erfarenheter

 • Civilingenjör
 • Minst 10 års erfarenhet i branschen
 • Utveckling i moderna skalbara miljöer
 • Arbetat som arkitekt, gärna i Kuberneteslösningar
 • Djup teknisk förståelse
 • Applikationssäkerhet
 • Erfarenhet av att bygga arkitektur
 • Kunskap om .NET/.NET Core

Övrig meriterande erfarenheter

 • Du trivs i entreprenörsdrivna och resultatinriktade miljöer där ansvar och frihet går hand i hand
 • Erfarenhet av systemutveckling med bakgrund som utvecklare och kunskap inom ett brett spektrum av miljöer och tekniker
 • Du ser fördelarna med open source och öppna standarder
 • God analytisk förmåga, kan se samband mellan hur allt hänger ihop och vilka konsekvenser olika teknikval får på kort så väl som lång sikt
 • God förmåga att kommunicera

Som person är Du engagerad och innovativ, du har lätt för att inspirera och driva förändring. Du är prestigelös och trivs med att i ena stunden vara hands-on, för att därefter kunna växla upp till att vara strategisk. Du är van att arbeta med människor och har förmåga att kommunicera. Du har god förmåga att skapa samsyn och engagemang kring tekniska frågor. Vi söker dig som hjälper oss att tänka nytt och få det att hända!

Vi tillämpar flexibel arbetsplats men önskar närvaro i Borås några dagar i veckan eller enligt överenskommelse. 

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Magnus Skebäck, magnus.skeback@pulsen.se 

Ansök senast 2021-03-13
Software Development
Borås

Devops

Pulsen Omsorg är inne i en tillväxtfas där vi skall bli den ledande SaaS-leverantören på den växande marknaden för digitalisering av välfärden. Pulsen Omsorg söker nu mer DevOps kollegor som skall vara en viktig del av vår tillväxtresa. I rollen som DevOps engineer bidrar du till många pusselbitar som driver vår kvalité och utvecklingshastighet. 
 
 Vi genomför ett av Sveriges största IT-projekt där vi transformerar vår lösning från webbaserat på Silverlight till en fullfjädrad elastisk cloud-ready lösning som skall vara plattformen för vår expansion. Utvecklingsavdelningen omfattar cirka 80 anställda och konsulter i Borås/Göteborg samt ett team i Polen. 

 Idag arbetar vi enligt SAFe och hela organisationen utgår från ett agilt arbetssätt. Vår primära teknikstack omfattar: React, .NET CoreDocker/Containers, SQL Server. Inom testramverket jobbar vi med att modernisera CI/CD kedjor, bygger på vår testautomation med bl.a Cypress, visualisering, flöden och feedback till utvecklarna. Vi har mycket en intressant resa framför oss att bygga en än mer automatiserad plattform. Effektiv deploy, skalbar lösning i alla led som också skall ge förutsättningar för enklare operations samt en framtidslösning som vi kan bygga vidare på för nya features och kapacitet på ett enkelt sätt.  
 
Vi söker nya kollegor som brinner för automation. Har gedigen kunskap och erfarenhet från moderna plattformar med Micro servicesKubernetes, automation och deploy med Ansible. Gärna ett grundläggande SRE mindset i focus. Gärna med 5+ års erfarenhet och Civilingenjör i grunden. 

 Meriterande erfarenheter: 

 • Du har erfarenhet från och tror på de agila arbetssätten 
 • Du brinner för automation 
 • Linux, scriptning 
 • Container och Orchestration: Kubernetes, Docker, Rancher 
 • Cloud: AWS, Azure 
 • Databaser: Redis & SQL
 • CI/CD: Gitlabs och andra moderna lösningar.  
   

Med punkterna ovan som bakgrund tror vi att du... 

 • Har flerårig erfarenhet av Containerization (Kubernetes, AWS, Docker) samt molnplattformar på produktionsnivå 
 • Är väl insatt i kluster-arkitektur 
 • Har en genuin förmåga att lösa problem i t.ex. Kubernetes med kringliggande tjänster som t.ex. Redis. 
   

Som person är Du engagerad och innovativ, du har lätt för att inspirera och driva förändring. Du är prestigelös och trivs med att i ena stunden vara hands-on, för att därefter kunna växla upp till att vara långsiktig. Du är van att arbeta med människor och har förmåga att kommunicera på alla nivåer. Du är trygg som person och van att driva frågeställningar. Du har god förmåga att skapa samsyn och engagemang. Vi söker dig som hjälper oss att tänka nytt och framåt.  

Tjänsten kräver svenska på modersmåls nivå iom koncernspråk är Svenska.
 
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rickard.nilsson@pulsen.se076-7711337 som är rekryterande chef. 

Ansök senast 2021-03-12
Software Development
Borås

Testare

Pulsen Omsorg är inne i en tillväxtfas där vi skall bli den ledande SaaS-leverantören på den växande marknaden för digitalisering av välfärden. Pulsen Omsorg söker nu mer testare som skall vara en viktig del av vår tillväxtresa. I rollen som testare bidrar du till många pusselbitar som driver vår kvalité.

Vi genomför ett av Sveriges största IT-projekt där vi transformerar vår lösning från webbaserat på Silverlight till en fullfjädrad elastisk cloud-ready lösning som skall vara plattformen för vår expansion. Utvecklingsavdelningen omfattar cirka 80 anställda och konsulter i Borås/Göteborg samt ett team i Polen.

Idag arbetar vi enligt SAFe och hela organisationen utgår från ett agilt arbetssätt. Vår primära teknikstack omfattar: React, .NET Core, Docker/Containers, SQL Server. Inom testramverket jobbar vi med att modernisera CI/CD kedjor, bygger på vår testautomation med bl.a Cypress, visualisering, flöden och feedback till utvecklarna. Vi har mycket en intressant resa framför oss att bygga en än mer automatiserad plattform. Effektiv deploy, skalbar lösning i alla led som också skall ge förutsättningar för enklare operations samt en framtidslösning som vi kan bygga vidare på för nya features och kapacitet på ett enkelt sätt.

Vi söker tekniska testare som kan växla mellan olika områden inom test. Jobba med testautomation, processer, kvalité samt snabbt växla över till testning i teamet, End to end testning vid behov med blick för defekter och systematiskt testarbete. Gärna Civilingenjör eller motsvarande med 5+ års erfarenhet. 

Meriterande erfarenheter:

 • Du tror på de agila arbetssätten
 • Du brinner för test & utveckling tillsammans med andra
 • Erfarenhet av att utveckla automatiska testfall och flöden med god kunskap om UI och REST API:er
 • Erfarenhet av hantera komplexa testflöden
 • Erfarenhet av lasttester, utmaningar ,olika lösningar och alternativ
 • Bra förståelse för utmaningarna med visualisering av resultat,
  feedback och kommunikation runt failed builds, follow you commit
 • Testar mindset som tar teamet till ett kvalitetstänk runt test och vid leveranser kan gå all in och göra end to end testning både med automatiska sviter och manuella körningar av reg specar där automatiska flöden inte är klara eller tillämpbara.

Som person är Du engagerad och innovativ, du har lätt för att inspirera och driva förändring. Du är prestigelös och trivs med att i ena stunden vara hands-on, för att därefter kunna växla upp till att vara långsiktig. Du är van att arbeta med människor och har förmåga att kommunicera på alla nivåer. Du är trygg som person och van att driva frågeställningar. Du har god förmåga att skapa samsyn och engagemang. Vi söker dig som hjälper oss att tänka nytt och framåt.

Tjänsten kräver svenska på modersmålsnivå i och med koncernspråk är Svenska.

Ha du frågor om tjänsten, kontakta Rickard Nilsson, rickard.nilsson@pulsen.se eller 0767711337

Ansök senast 2021-03-12
Test
Borås

Supportkonsult med verksamhetsfokus

Pulsen Omsorg utökar och växer! I takt med att vi får fler kunder och bygger nya spännande tjänster och produkter behöver vi förstärka vårt team. Vi söker därför dig med ett stort engagemang och som vill vara med på vår resa framåt!

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från kommunal verksamhet, för en spännande tjänst som supportkonsult hos oss. Du kommer att få arbeta varierat med att stötta våra kunder gällande bolagets produkter, där ärendehanteringssystemet Jira och telefon blir viktiga verktyg. Vi erbjuder dig en varierande och kundfokuserad roll där du är ett ansikte utåt.

Vi söker dig som:

 • Har tidigare erfarenhet från kommunal verksamhet, där handläggning inom socialtjänsten är meriterande
 • Har en socionomutbildning alternativ sjuksköterskeexamen 
 • Har erfarenhet av systemet Combine
 • Har en genuin verksamhetsförståelse, ett affärsmässigt förhållningssätt och sätter kunden i fokus
 • Är lösningsorienterad och engagerad i ditt arbete
 • Är nyfiken, driven, självständig och kan ta egna beslut
 • Är Du en ”doer” ut i fingerspetsarna som får saker att hända, då har vi troligtvis en matchning!

Dina arbetsuppgifter:
Som supportkonsult på Pulsen Omsorg kommer du: 

 • Besvara inkommande kundärenden rörande våra produkter via Jira och telefon
 • Assistera kunden vid användning av bolagets produkter 
 • Identifiera, utvärdera och rapportera fel och kundönskemål till utvecklingsavdelningen eller produktägarna

Vi erbjuder dig en varierande och kundfokuserad roll hos Pulsen Omsorg, där du är ett av våra ansikten utåt. Du har stor påverkan på att kunden känner sig nöjd med produkten och får förstklassig service.

Allt vi gör bygger vi utifrån vår värdegrund UPAL. UPAL är de vägledande principer som formar vårt beteende och påverkar våra beslut på Pulsen Omsorg. Det beskriver hur vi är som personer, vad vi står för, hur vi jobbar, vad vi kan åstadkomma och vad vi vill bli uppfattade som.

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 31 mars, 2021. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Lars-Göran Rickardsson, supportchef, på  033 -17 78 67 eller lars-goran.rickardsson@pulsen.se

Ansök senast 2021-03-30
Stockholm